CIMG1345

上星期我在Medilase 做第二次脫毛啦!
CIMG1347
第一次去的時候,我選了脫bikini line,過程完全沒有痛楚。完全無諗過激光脫毛係會唔痛0家!
返到屋企都有多做保濕,我0係上個月做完後,特別沒有再用其他方法去脫毛,因為想睇下效果。
CIMG1349
上一次做完後,大約過多一星期,有d毛毛就自然脫落,再新生出0黎既毛毛亦幼0左好多!

真係好開心,終於可以脫離毛孩行列啦!
CIMG1348
就係因為咁既關係,上星期我做第二之療程,就決定做Full Bikini.

 

照片 5
Medilase 是採用安全的755激光,和Dynamic Cooling DeviceTM 專利動態冷卻系統,

在每一發的激光發射前,都有零下20度霧化冷凍劑噴出,可以即時為肌膚冷凍和鎮靜。

不用事前敷冰袋就可以直接做療程,過程沒有痛楚。

我自己覺得脫了Bikini位,真係衛生好多,唔會成日焗住,而且著泳衣時,就唔會有毛毛跑出0黎啦哈哈!

之前好多朋友都怕痛,所以唔敢做Bikini脫毛。

但我今日做Full Bikini,連最敏感既位置都唔覺得痛,所以都叫D朋友去試。

最可惜我脫呢個位置,無得比大家睇下效果哈哈!

真係好期待完成6次療程後既效果呀!